خبرنامه‌ها

علاقه به اشتراک در کدام خبرنامه دارید؟

 

نیک ویزا در حال تغییر می‌باشد.

نیک ویزا به زودی با شمایل جدید و امکانات گسترده تر در خدمت شما پارسی‌ زبانان سراسر دنیا خواهد بود.

با سپاس از حمایت همیشگی‌ شما

 

شرایط مهاجرت به استرالیا و نیوزلند

 افرادی که مایل به مهاجرت هستند باید درون چارچوبی از قوانین جایی بگیرند تا بتوانند پروسه ویزای مهاجرتی به استرالیا یا نیوزلند را شروع کنند.

این چارچوب شامل:

  <-  زیر ۵۵ سال باشید.

  <-  مدرک کارشناسی  (حداقل کاردانی یا گواهی های تخصصی مانند مایکروسافت یا سیسکو) که نشان دهد شما دارای تخصص خاصی میباشید که در استرالیا، نیوزیلند یا کانادا مورد نیاز باشد.

  <-  حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط داشته باشید

  <-  مدرک زبان IELTS یا فرانسه (فقط برای ایالت کبک کانادا)

  <-  در صورت تاهل، دارا بودن تخصص توسط همسر شما نیز می تواند در اخذ اقامت شما تاثیر گذار باشد.

 

مقالات مرتبط به استرالیا:

مقالات مرتبط به نیوزیلند:

مقالات مرتبط به کانادا:

 

تگ ها: