خبرنامه‌ها

علاقه به اشتراک در کدام خبرنامه دارید؟

 

نیک ویزا در حال تغییر می‌باشد.

نیک ویزا به زودی با شمایل جدید و امکانات گسترده تر در خدمت شما پارسی‌ زبانان سراسر دنیا خواهد بود.

با سپاس از حمایت همیشگی‌ شما

 

11 ارسال / 0 جدید
آخرین پست
اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری
Re: اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

اايا از طريق سرمايه گذاری ميتوان اقامت دائم گرفت؟در صورت مثبت بودن،

حداقل چه ميزان و چگونه؟
با تشكر
محمدي

Re: اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

آره میشه.
باید یک شرکت ثبت شده داشته باشین که 2 سال گردش مالی 500000 دلار داشته باشه.

Re: اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

زمان اخذ ویزای 163 از هنگام لاج کردن پرونده جقدر خواهد بود؟ سهمیه این ویزا در سال چند ویزا است و عموما چقئر متغاضی در سال از تمام دنیا دارد؟
با تشکر

Re: اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

به من دو هفته ای دادن - 163 همون بیزنس کوتاه مدته؟ برای کنفرانس می ری؟

Re: اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

ویزای 163 ویزای سرمایه گذاری که پس از اخذ شرایط بعد ار سه سال قابلیت تبدیل شدن به ویزای دائم رو داره اونی که دو هفته ای شما گرفتی 456 که اعتبار یک ماهه داره و قابلیت تبمدید تا حداکثر تا سه ماه رو هم داره من منظورم ویزای 163 یا سرمایه گذاری از طریق اخذ اسپانسر شیپ بود

Re: اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

سلام میخواستم بدونم با تغییراتی که در میزان سرمایه گذاری بوجود امده ایا این تغییرات شامل کسانی هم میشود که نامبر فایل دارند ونامه حمایت استانی هم دارند؟ یعنی میزان سرمایه گذاری در ویزای 163 به مقدار250000دلار بود که جدبدا شده 500000دلار ایا شامل ما هم میشود یعنی باید 500000دلار ببریم؟

Re: اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

معمولا رو ویزای اقامتی که این جور اتفاقات نمیوفته زمان که رفتی تو سیستم دیگه رفتی مگر مثل امسال قانون بیاد که هم رو باطل کنن

ولی رو ویزای بیزنسو نمی دونم بهتره از خود اداره مهاجرت بپرسین یا اگه وکیل دارین از اون بپرسین

Re:تحصیلات

سلام
ما افغان و مهاجر در پاکستان میباشم
ایا ویزای تحیصیلی و یا سرمایه گزاری که در مورد شان جواب های ارایه نمودهید
ایا در مورد مهاجرین افغان هم صدق میکند.
و ایا شما با ما میتوانید در اخز ویزای تحصیلی و یا سرمایه گزاری با ما کمک نماید
قبل از جواب شما متشکرم

Re: اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

با سلام
ایا با شرکت 2ساله و کارکرد مالی 500000 در طول یک ماهه ی اخیر میتوان اقامت استرالیا را گرفت
با تشکر

Re: اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

شما احتیاج دارید که در4 سال گذشته 2 سالش را حدود 500000 دلار گردش مالی داشته باشید.
و باید شما در حدود 300000 تا 800000 دلار کارکرد مالی داشته باشید.
 

دیدگاه جدیدی بگذارید